Krispig kyckling med Mangosalsa

 

För den krispiga kycklingen behöver du:
Kycklingfilé (1x antal personer)
Ägg
Cornflakes
Krydda: jag har haft persilljad och grillkrydda de gånger jag gjort detta, variera själv efter smak och tycke :)

Sätt på ugnen på 200 grader. Vispa upp ägget i en skål. Krossa flingorna och blanda med kryddan. Doppa kycklingfileerna i ägget och vänd de sedan i flingorna.
Lägg på en plåt med bakplåtspapper och in i ugnen ca 20-30 min.

Till mangosalsan:
Mango
Avokado
Tomater
Chillikrydda
Saft från en citron

Skär tomat, mango och avokado i bitar och blanda ihop alla ingredienser! Smaka av med citronen. Supergott!!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

loveplate

Matbloggen med förvånansvärt enkla och goda recept

RSS 2.0