Kyckling i senapssås

Du behöver:
En kycklingfilé
Haricuverts (eller hur det stavas)
3 dl okokt Pasta
3dl mjölk (kan ta matlagingsgrädde också)
Dijonsenap minst 2 msk, smaka!!!
2msk maisena redning
1-2 tsk soya
1 tärning kycklingfond

Gör såhär:
Kär kycklingen i bitar och sätt på vatten i en kastrull.
Bryn kycklingen i olja i en lämpligtvis wokpanna. Häll i pastan när vattnet kokat upp.
Häll sedan i mjölk, soya och lägg i kycklingfondstärningen. Rör om då och då, häll i haricuverterna (:P) och låt det koka/sjuda ihop tills de blivit bra konsistens på de gröna. Haha.
Sen häller du i redning för att få en "fetare" sås. Blanda tillsist i pastan, sen är rätten färdig.
Supersmarrigt! Även om det kanske ser lite geggigt ut.

Trackback

loveplate

Matbloggen med förvånansvärt enkla och goda recept

RSS 2.0